kostbar-elskerHjem

profesjonell engros
Sexy Mote Klær

English    Español    Deutsch    Français    Italiano    Português    日本語    Nederlands    Norsk     Dansk     Русский     العربي

English
Mobil

kostbar-elskerHjem

profesjonell engros
Sexy Mote Klær
Total :6,786 items, Available : 1,777,350 Pieces
Om pris og betaling
1. Om prisen
Please refer to " price " section in each product for more details.
2. Diskonteringspolitikken

Vi tilbyr 5% rabatt hvis den totale er over USD $ 1000. hvis mer enn 2500USD, har 10% rabatt. og mer enn USD $ 5000, med 15% rabatt. (Inkluderer ikke leveringskostnad, avgifter og moms).

Hvis du må bestille mer enn 10, ta 000USD eller 200 PCer per stil/farge/størrelse, vennligst kontakt med vår direktør diretly:manager@wholesale-lingerie.cn(Shile Lin)

3.About lojalitet rabatt eller belønning ordningen

Ja, Vi leverer lojalitetsrabatt, Vi beregner ditt månedlige bestillingsvolum. (uten fraktkostnad, skatt og mva). Nok en gang enn 2500USD, all ordren du plasserer i neste måned vil ha minst 5% rabatt (hver ordre må minst være over $ 99), men hvis bestillingen din er over $ 1000, Du får bare 5% rabatt, men ikke 5+5 = 10%, selvfølgelig, hvis bestillingen din er over $ 2500, du har 10% rabatt), og mer enn 5000USD, få 10% rabatt minst, mer enn 10000US, få 15% rabatt.

4. Vår betalings- og bankoverføringsinformasjon.

Vi akseptererPayPal , Moneybookers, bankogvestlige unioninnbetaling. Liten eller prøve rekkefølge, Vi aksepterer betaling via PayPal. com eller Moneybookers. com.

Hvis du ikke har en PayPal-konto, kan klikke på logoen under for å åpne en, så kan du betale oss raskt, trygt og enkelt!

其它 选项


Hvis du ikke har en Moneybookers-konto, kan klikke på logoen for å åpne en, så kan du betale oss raskt, trygt og enkelt!



Hvis du vil betale meg gjennombank、 Western Union eller MoneyGram, vennligst kontakt oss for mottakers informasjon.

5. Om betaling tid

Generell Betaling må gjøres innen 3 dager etter bestilling. Hvis det er noen grunn til å forsinke betalingen, vennligst kontakt oss først. Takk skal du ha.

6. Accepterer du Visa eller Kredittkort?

Vi kan dessverre ikke kredittkort direkte. Du kan betale penger til vår PayPal-konto av kortet ditt.

7. Accepterer du Escrow?

Escrow aksepteres når du gjør bestillingen på vår Aliexpress Store.

8. Hvorfor er det bare USAs pris på nettstedet ditt? Jeg er ikke fra USA, hvordan kan jeg betale deg amerikanske dollar?

Amerikanske dollar har den beste forhandlingsmuligheten i verden. Hver valuta kan byttes til amerikanske dollar.

Hvis din primære valuta ikke er USD, Du kan fortsatt betale oss USD i PayPal. For vestlige union, Andre valutaer vil bli byttet til USD, deretter overføres til oss. For T / T, Du kan også betale oss amerikanske dollar.

9. About Bank Payment

Etter at du har betalt av Bank, Vennligst send kopien av betalingsinformasjon til oss. Vi pakker pakken din først; så når pengene kommer vår konto, Vi sender det til deg i tide, Send deretter sporingsnummer til deg via e-post.

10. Hvorfor er beløpet du mottok mindre enn det jeg betalte i Bank?

Besides transaction fee in the bank you make transfer, also, there may be some third party Bank Charge you in the process of telegraphic transfer. If the bank in which you make payment has not business relation with our bank, then payment may be sent to a third party bank first, and then send to our bank. If this happen, the third party will charge the transaction fee from the payment, so the payment time will be longer and the amount we receive will be less than the amount you pay us.

11. Kan jeg endre elementene i min betalt bestilling?

For ikke å utsette bestillingen din, Vi kan ikke slette eller endre varen, inkludert farge og størrelse i betalt ordre med mindre den er tomt på lager. Vi ber din forståelse.

Populære sider

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

Populære produkter

Utsolgt
Fjernede Elementer

Abonner på vårt nyhetsbrev:

Få oppdateringer, rabatter, spesialtilbud og store premier!

Process Time:26.3570 ms , Memery:4222.4219K ,